Alcaldia

L’alcalde

Mont-ras, un petit poble amb grans expectatives

Mont-ras és un poble gran en extensió, petit en població (comparat amb altres grans municipis que ens envolten) però immens en voluntat, gentilesa i empenta.

Si teniu la oportunitat de visitar-nos, deixeu-vos perdre pel nostre territori: en contacte amb el mar, la plana i la muntanya, té part de litoral verge i solitari però també un nucli urbà històric, torres de defensa fortificades, antigues mines de barita i plom a les Gavarres, masies típiques catalanes, paratges naturals sense igual, arquitectura gòtica i neoclàssica, llegendes i molta història.

Els mont-rasencs són el motor d’un poble petit amb grans expectatives en tots els àmbits: cultural, esportiu, social, educatiu i lúdic. Gràcies a la col•laboració ciutadana s’ha recuperat tradicions, incrementat la vida associativa, consolidat esports inèdits a les comarques gironines com les Bitlles Catalanes, afegit noves activitats, tallers i grups. Hem sabut conservar el nostre tarannà agrícola, industrial, comercial i culinari. I no em cansaré mai de repetir que continuarem treballant pel més important de tot plegat, MANTENIR-HO.

Tant a nivell particular com amb l’equip de Convergència i Unió, sempre hem apostat per les persones, per les inquietuds dels veïns del poble, per escoltar a tothom i progressar amb les seves aportacions. Aquí tothom compta i no es tanca la porta a ningú. Seguirem treballant amb esforç, dedicació, austeritat, rigor, participació, diàleg i compromís.

Rebeu una cordial salutació!

Carles Salgas i Padrosa

Alcalde-President de l’Ajuntament de Mont-ras